Tangere Consultancy
Resultaatgerichte commerciële ondersteuning

Wilt u groeien met uw onderneming?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij helpen u graag uw commerciële doelen te bereiken en uw onderneming te laten groeien.

Onze dienstverlening bestaat uit de volgende onderdelen:

- Praktische verkoop ondersteuning:    Wij werven voor u nieuwe klanten.

Verhoog direct uw resultaat. Wij zetten onze eigen ervaring in verkoop en marketing voor verschillende nationale en internationaal opererende bedrijven graag ook voor u in. Bijvoorbeeld door uw eigen acquisitie inspanningen aan te vullen of voor u uit handen te nemen. Via telefonische acquisitie, het werven én de opvolging van potentiële klanten op beurzen, het geven van presentaties, of via interim account management. Maar ook bij het maken van een marketing- en verkoopplan, onderzoek naar klanttevredenheid, concurrentie- analyse en markt/klant- gerichtheid. Wij zullen in elke rol altijd functioneren als creatief en strategisch sparringpartner, die meedenkt vanuit een klantgericht en praktisch perspectief.

- Coaching & advies:    Wij bieden u perspectief dat raakt!

Voor succesvol ondernemerschap is het essentieel om te weten hoe uw onderneming er cijfermatig voor staat en kennis van uw produkt en markt. Maar uiteindelijk de allerbelangrijkste variabele bent u zelf en uw medewerkers. Ook op dit vlak zijn wij u graag van dienst als coach, klankbord en sparringpartner. Waar ligt uw grootste uitdaging op dit moment? En de belangrijkste vraag: Welke concrete acties zijn er nodig om uw doelen te bereiken? Hierin ondersteunen wij u graag met het vinden van de juiste antwoorden.

- Training:    Haal maximaal rendement uit uw commerciële activiteiten.

Onze trainingen zijn altijd praktisch en passend naar uw specifieke situatie, eisen en wensen. Voorafgaand aan een training spreken wij uitgebreid met alle betrokkenen. Training aan groepen of individueel (on the job) om maximaal rendement te halen uit uzelf en of uw medewerkers. Van afspraken maken naar opdrachten binnenhalen tot aan het formuleren van een succesvolle verkooppropositie of offerte.

Wilt u groeien met uw onderneming? Bel of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. Telefoon: 020 770 7493 of e-mail: info@tangere.nl

Enkele reacties van klanten.

"Je bent vanaf de eerste minuut bezig geweest met mij een spiegel voor te houden. Een hele scherpe spiegel wel te verstaan. Je hebt een continue focus op het vinden van het daadwerkelijke probleem, in plaats van het bespreken van de gevolgen hiervan. Dit biedt serieuze eye-openers. Wees extreem duidelijk in wat je wilt, pas dan kun je dit communiceren. Het lijkt zo logisch, maar dankzij jou moest ik opzoek naar het echte antwoord. Dus zoeken buiten de comfortzone. Want alleen daar ligt de basis voor (echte) verandering. Als ondernemer is dit een heel prettige ervaring, om (met zachte hand) gedwongen te worden om te doen wat je moet doen: datgene waar je heel erg goed in bent. Ik kan je aanpak aan iedere ondernemer aanraden! Kortom: niets anders dan complimenten voor een heel doortastende aanpak!
Jeroen, Internet ondernemer.

"Ik ben erg enthousiast over onze gesprekken en brainstormsessie. Dit werk is op je lijf ge- schreven. Veel bruikbare tips en adviezen die je hebt aangereikt om mijn praktijk in de lift te zetten. Door een marketingstrategie te bepalen en een actieplan met mij op te stellen, afgestemd op mijn persoonlijkheid. Maatwerk dus. Inspirerend, motiverend, goed voorbereid, meedenkend, met acquisitie tips en andere informatie. Goede verbeteringstips voor mijn website".
Mary, coach.

"Je bent kritisch en confronterend in je aanpak. Je hebt duidelijke onderbouwde ideeën over hoe je het ondernemerschap moet aanpakken. Wat me vooral opvalt is dat je kennis van zaken hebt, dit wekt vertrouwen. Dat is prettig. Je hebt me een behoorlijke schop onder mijn kont gegeven. En dat was ook nodig. Ik zie nu ook in, dat ik zelf meer gefocust moet zijn en me niet hoef te laten demotiveren door bijvoorbeeld ''de slechte markt". Ik heb veel gehad aan je adviezen. Je hebt ook een vrolijke, luchtige, speelse kant in je manier van coachen en dat houdt het gesprek licht. Ik vond het ook prettig dat je je zo inleefde in mijn situatie en echt met mij meedacht. Ik vond onze samenwerking heel prettig en bijzonder inspirerend! Dank je wel!".
Annemiek, coach.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. Telefoon: 020 770 7493 of e-mail: info@tangere.nl

Meer over Tangere Consultancy (contact).

photo _DSC8294, replaced image

Tangere Consultancy (Tangere is het Latijnse woord voor "raken") is een praktisch en mensgericht Verkoop en Marketing bureau voor ondernemers en organisaties die willen groeien. Mensen, in positieve zin, "raken" is naar ons idee het doel van effectieve verkoop en marketing. Wat ons onderscheid is onze persoonlijke, mensgerichte benadering gecombineerd met onze jarenlange praktische ervaring in ondernemen, verkoop en marketing. U in uw doelstellingen te laten slagen geeft ons energie en plezier. Plezier, focus en enthousiasme zijn naar onze mening dan ook de basis voor blijvend succes.

Danny Della Chiesa
Adviseur, trainer, coach

Mobiel: 06 81 82 11 14
E-mail: danny@tangere.nl


Tangere Consultancy
Telefoon: 020 770 7493
E-mail: info@tangere.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.